• 测试
  • banner3-2
  • banner22

Products Bintang

Service kita

Ndeleng apa yuta profesional milih kita. Saka sejarah kita sugih lan kinerja buktiaken kanggo kita fokus ing inovasi lan teknologi.

Babagan awake dhewe

  • Workshop

Shanghai Euchips Industrial Co. Ltd iki diadegaké ing taun 2005 lan dumunung ing Shanghai. Minangka perintis Shanghai Euchips Lighting & Electronics Technology Co., Ltd., perusahaan wis pengabdian kanggo riset, pembangunan lan dodolan kanggo 13 taun. Ngadhepi karo kompetisi galak lan popularitas luwih ing pasar LED, pangadeg Euchips nguripake arah pangembangan inti ...

WhatsApp Online Chat !