350 / 700mA * 3ch 12-48VDC CC DMX Decoder

Short Description:

  • Item No .: PX703
  • Input voltase VAC: 12-48
  • Output Saiki VAC: 350 / 700mA * 3CH
  • Output voltase VAC: 3-42
  • Dim Mode: DMX-512/1990
  • GWg: 286
  • Size mm: 196 * 40 * 35,5

Detail produk

Tags Product

350 / 700mA * 3ch 12-48VDC Constant Saiki DMX Decoder PX703

Umum Description

Welcome nggunakake PX703 DMX512 decoder. Miturut ngadopsi kauntungan teknologi kontrol microcomputer, PX703 bisa? Ndandani sinyal digital standar menyang sinyal simulasi. Ana 3 saluran sinyal output, lan 256 tingkat saka gradasi abu-abu kanggo? Saben saluran. Sampeyan bisa disambungake karo panel dimming utawa simulasi kothak Silicon digital kanggo ngontrol daya dhuwur lamps LED.

Feature

01. Meet DMX512 (1990) Standard
02. Dimming kontrol 256 tingkat saka gradasi abu-abu lan werna driver
03. 3 saluran saka output pancet saiki (350mA / 700mA)
04. Various lan warni efek bisa ngrambah dening nggarap sistem kontrol
05. kanthi mode poto-ganti verious, kacepetan lan ganti padhange.
06. Kanthi werna milih Fuction, iku bisa ngontrol macem-macem lamps kalebu RGB telung werna.
07. Mode, nundha daya fungsi memori
08. Swara-suhu pangayoman, pangayoman output short circuit
09. Setting lampu DMX alamat bebas
10. Gampang kanggo nyambung karo LED Lampu
11. Bisa customerized

parameter Technical

Jeneng Product 3 saluran LED Constant Saiki DMX Decoder
item PX703
Salurans 3
input sinyal DMX-512/1990
sinyal output 350mA / 700mA ± 5% / CH
Power supply DC12-48V
tempeture makarya 0 ~ 85⊥
Size 196 (mm) * 40 (mm) * 35.5 (mm)
bobot 286g

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !