• 测试
  • banner22
  • bananer12

Produkte Featured

Shërbimi ynë

Shihni pse na zgjedhin miliona profesionistë. Nga historia jonë e pasur dhe performanca e provuar te fokusi ynë te inovacioni dhe teknologjia.

Rreth nesh

  • punishte

Shanghai Euchips Industrial Co Ltd, u themelua në vitin 2005 dhe gjendet në Shanghai. Si pionier i Shangait Euchips Lighting & Electronics Technology Co, Ltd, kompania ka kushtuar për hulumtim, zhvillimin dhe shitjen për 13 vjet. Të ballafaquar me konkurrencën e ashpër dhe popullaritetin më të lartë në tregjet LED, themeluesi i Euchips ktheu drejtimin e zhvillimit të bërthamës ...

WhatsApp Bisedë Online!