Kulturës

Deklarata e misionit:

Urdhëro çdo llambë dhe të gjitha dritat për të ruajtur energji dhe t'i bëjë ata të ndritshëm me charms e artistike.

Pritje (s) në perspektivat tona:

Të ndërtuar një platformë për të dy furnizuesit dhe konsumatorët që të merr ëndrrat e tyre të reja vijnë e vërtetë.

Kultura jonë industriale dhe Menaxhimi Filozofi:

Duke kërkuar fitime me punë të ndershme për të mbijetuar dhe të rriten, në interes të të gjitha palëve të interesuara, si dhe.

Koncepti ynë i vlerave:

Innovation, Ndershmëria, Barazia, dhe Përgjegjësia

Shpirti ynë:

Jetë inovativ dhe i zellshëm, të jetë profesionale dhe praktike, dhe të jetë përgjegjës dhe të dobishme.


WhatsApp Bisedë Online!