Historia

2017

Fitoi 2017 Award Kina Inteligjente Building Markë

Won zbretë "Award Excellent Technology"

Euchips po ndërton fabrikën e mesme në Suzhou, me hapësirën e katit të 46000 sheshit, dhe kryesisht përqëndrohet në tufa prodhim LED Shoferët

 

2016

Bëhuni një anëtar i prodhuesit KNX

Won China 2016 Inteligjente Buliding Markë Adward

Agjencitë në Changsha, Nanjing, dega në Zhongshan

 

2015

Certifikatat e ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë

 

2014

Agjencia në Shenzhen, Guangzhou, Pekin Ningbo

 

2013

Partneriteti me Wanda

 

2012

seri Triac për të zgjidhur problem të madh për industrinë

Themeluar nga STCSM

Shkruani Dali Organizata

 

2010

Sigurimi i kontrollorëve DMX për Philips

 

2008

U quajt si Shanghai Euchips Co Industriale, Ltd

seri DMX

 

2005

Në qershor, Euchips u themelua


WhatsApp Bisedë Online!