200/250/300 / 350mA 12W CC 1-10V Dila

Pondok Description:

  • Item No .: EUP12A-1HMC-1
  • Input tegangan VAC: 220-240
  • Kaluaran Ayeuna VAC: 200/250/300 / 350mA * 1CH
  • Kaluaran tegangan VAC: 9-40
  • Kaluaran daya W: 12
  • Taram Mode: 1-10V / PWM
  • GWg: 125
  • Ukuran mm: 150 * 43 * 29

jéntré produk

Tags produk

200/250/300 / 350mA 12W Constant Ayeuna 1-10V Supir EUP12A-1HMC-1

EUP12A-1HMC-1 nyaéta mode kaluaran ayeuna angger supir LED. Kaluaran ayeuna bisa gampang diatur liwat switch dip, sarta supir bisa disaluyukeun ku 1-10VDC sinyal éksternal aktip, sinyal PWM, atawa lalawanan adjustable pikeun ngahontal efek dimming rata.

Fitur

 

1. kaluaran channel Tunggal, output tingkat ayeuna selectable ku dip SW

2. Rojongan mode 3-in-1 dimming (1-10V sinyal aktif, résistansi adjustable, PWM)

3. tegangan input Tinggi 220VAC ~ 240VAC

4. efisiensi High nepi ka 85%

5. Panyungsi-di fungsi PFC aktip

6. 100% kaluaran lamun euweuh sinyal asupan dimming, bisa dipaké salaku catu daya normal

7. pangaruh Dimming lemes, teu surem

8. protections: circuit Short, leuwih beban, leuwih suhu

9. Cocog jeung aplikasi cahaya indoor LED, kayaning lampu handap, lampu titik, jeung saterusna

parameter teknis

model EUP12A-1HMC-1
hasil ayeuna 200mA 250mA 300mA 350mA
Voltaseu 9-40VDC 9-40VDC 9-40VDC 9-34VDC
kakuatan 8W 10W 12W 11.9W
akurasi ayeuna ± 5%
Taya beban Kaluaran tegangan 50VDC
Kaluaran LF ripple ayeuna (<120 Hz) <3%
saluran 1
ngasupkeun Volatge 220-240VAC
prekuensi 50 / 60HZ
Kakuatan Factor ≥0.95@230VAC, beban pinuh
episiensi 85% @ 230VAC, beban pinuh
THD <10% @ 230VAC, beban pinuh
No-beban konsumsi powe <0.5W
ayeuna 0.07Amax@230VAC
Inrush Ayeuna mimiti tiis, 18A (t = width14us diukur dina 50% Ipeak) @ 230VAC
protections pondok Circuit sanggeus sesar dihapus Tutup kaluaran kaluaran ayeuna recovers otomatis
leuwih beban Nalika tegangan kaluaran anu ngaleuwihan, nurun na, recovers otomatis lamun beban diréduksi
leuwih Suhu Cicing turun output, recovers otomatis nalika temp.back kana normal.
fungsi Dimming 1-10V sinyal aktif, résistansi adjustable, PWM
batur ukuran 150 * 43 * 29 mm L * W * H
GW 125g
Gawe bareng temp. -20 ~ 50 ℃
kalembaban relatif 20% ~ 90% RH

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !